AJNAA FIT

RM49.00

Category:

Introducing our diet cocoa drink. Our meal replacement shake that contains no artificial flavours, colours, sweeteners or preservatives*. It can control your hunger and provide you with nutrients, fibres, vitamins and minerals. A delicious cocoa flavour for a 100% natural weight management meal replacement shake packed full of nutritional goodness!

 

Contains : 10 sachet perbox

 

AJNAA FIT FAQ

  • 1 Kotak tahan berapa lama

*sekotak mengandungi 10 sachet untuk 10 hari di minum sekali sehari (tapi jika nak boost bole ambil 2 sachet bagi yang berat 80KG ke atas sahaja tanpa sebarang masalah kesihatan dengan hanya pengambilan seminggu 2 kali)

 

  • Cara makan ajnaa fit

Diminum sekali sebelum sarapan. Kalau tak sempat @ terlupa bole ambik sebelum makan tengah hari.

 

  • Apa rasa ajnaa fit

Perisa coklat/cocoa yang sedap. Silap gaya habis 1 kotak bole habis opps! Ikut aturan makann yang betul ya.

 

  • Ada side effect tak?

insyaAllah takde sbb bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih

 

  • Kalua stop makan ajnaa fit berat badan akan naik tak?

Nope. Bole jer stop kalau dah dapat berat badan yang ideal dan hanya perlu jaga portion makan.

 

  • Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?

Dah bole stop. Nak continue pun ok. Takde masalah

 

  • Kalau tak turun berat macam mana?

Ingredient ajnaa fit semuanya fokus pada pembakaran lemak dan untuk menguruskan badan.

 

  • Ada pantang larang tak? Coffee?

Tiada pantang larang sebab ajnaa fit adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan BUKAN ubatan. Cuma di sarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Coffee bole minum takde masalah.

 

  • Perlu bersenam tak? Diet?

*Tidak perlu bersenam kerana ajnaa fit dapat membakar  dan mencairkan lemak secara efektif kerana ajnaa fit di formulasikan dengan coklat yang sangat bermutu tinggi  yang memberi tenaga untuk process pembakar lemak berjalan dengan lancar di bahagian utama yang susah. Ajnaa fit ini ibarat fat burner tapi jika anda bersenam lebih mempercepatkan prosesnya.

*Juga tidak perlu diet kerana ianya mengenyangkan. Yang penting jaga pemakanan dan workout bersederhana untuk mempercepatkan proses.

 

 

  • Bole ke campur ajnaa fit dengan supplement lain?

Yes bole tapi pastikan jarak masa sekurangnnya 2 jam

 

  • Pregnant bole ambik tak?

Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada ajnaa fit atau apa2 produk kurus yang lain.

 

  • Ibu menyusu bole ambil tak?

Ibu menyusu bole ambil ajnaa fit bila baby berumur 4 bulan kerana sebelum umur 4 bulan baby lebih sensitive dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.

 

  • Pesakit darah tinggi, kencing manis bole ambik?

Bole insyaallah xde masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana ajnaa fit tiada gula. Insyaallah ajnaa fit dapat membantu mengatasainya dan dapat menurunkan kadar gula dan kolestral dalam badan.

 

  • Seawall umur berapa bole ambil?

Seawal umur 16 hingga 60 tahun

 

  • Customer yang ada tekanan darah rendah bole ambil?

Sebenarnya tiada masalah tetapi jika ada simptom2 seperti jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera untuk mendapatkan rawatan. Anda mungkinn ada masalah kesihatan sebelum ini.

 

  • Gastrik bole ambil tak?

Yes bole. Ajnaa fit di ambil sebelum sarapan. Yang pnting sarapan jangan biar perut kosong.

 

  • Period bole ambik tak?

Bole. Tapi bagi yang ada masalah bila time period tak teratur baik stop sebab kadang 2 bukan sebab supplement yang kita ambik, even makanan yang sejuk pun tidak sesuai diambil time period. So kalau takde masalah ok je ambil

 

  • Ingredient?

L carnitine, serbuk cocoa, brown sea weed, white bean and cactus extract. Ini bole membantu bakar lemak dan turun kan 3 kg dalam 10 hari.

 

  • Ada promosi ker?

Bergantung pada HQ. Promosi ini terhad dan bila2 masa sahaja HQ bole stop. Jadi jangan lepaskan peluang.

 

  • Lulus KKM? Halal?

Yes ajnaa fit dikelaskan dalam pengkelasan makanan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan bukan farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.

 

  • Kelebihan ajnaa fit

-membakar lemak dengan pantas

-Meningkatkan metabolism

-Mengurangkan selera makan

-Mengempiskan perut

-Carbohydrate blocker

-Tiada kesan sampingan

-Sesuai untuk ibu menyusu

-Memberi tenaga

-Makan apa sahaja tanpa perlu berlapar

-Bole diminum panas atau sejuk

-1 sachet bersamaan lari 10 pusingan padang